Vi söker administratör till Oskarshamn

Administratör

Visioner Advokatbyrå AB söker en serviceinriktad och trygg administratör till vårt kontor i Oskarshamn. Tjänsten är tillsvidare med sex månaders inledande provanställning. Som administratör arbetar du med sedvanliga kontorssysslor som t.ex. att ta emot besökare, förbereda inför möten, hantera posten och besvara inkommande samtal som kommer till kontoret. Du hjälper klienten att komma i kontakt med rätt person, bokar tider och resor samt besvarar enklare frågor. I takt med ökad erfarenhet kan uppdraget utökas med ytterligare uppgifter såsom inom ekonomi och bokföring. Du blir klientens första kontakt, vilket innebär att du behöver vara engagerad, initiativrik, snabbtänkt och ha ett trevligt bemötande.

Kvalifikationer 

För att passa som administratör hos oss gillar du att ge service på hög nivå och möta människor med värme och respekt. Du har gärna någon erfarenhet av service och kundkontakt sen tidigare. Du har mycket god datorvana samt talar och skriver obehindrat på svenska och engelska. Utbildning inom ekonomi är meriterande. Vi ser helst att du är bosatt i Oskarshamn med omnejd. I arbetet är du stresstålig, snabblärd och har god simultanförmåga. Som person är du en trevlig kollega som har lätt för att samarbeta. Du kan bemöta människor i kris. Vi tänker att du ser det som en självklarhet att vara en i gänget, att uppmuntra och stötta dina kollegor i arbetet och att hugga tag i det som behöver göras.

Vi erbjuder dig 

Visioner Advokatbyrå AB är en av länets största advokatbyråer, med kontor i både Nybro och Oskarshamn. En anställning hos oss inleds med en introduktion som ger dig bland annat kunskap i jävskontroll och vårt ärendehanteringssystem, allt för att du ska få de bästa förutsättningar att lyckas i rollen och bli en del av vår framgång. Introduktionen sker företrädelsevis i Nybro varför vi ser det som en förutsättning att du har körkort och kan ta dig mellan de båda orterna. Vi sitter i nya och fina lokaler centralt i Oskarshamn. Hos oss kommer du bli del av ett sammanhållet team som hittar på saker tillsammans, både på och efter arbetet. Hos oss finns det goda utvecklingsmöjligheter. Tjänsten inleds på deltid men för rätt person som tar för sig finns möjlighet till ökad tjänstgöringsgrad ävensom till olika utbildningar. 

Övrig information

Placering: Oskarshamn

Anställningsform: Tillsvidare med inledande provanställning

Omfattning: Deltid, 50 %

Start: Omgående

 

Ansökan och frågor om tjänsten sker till: jonas@visadvokat.se

Sista dag för ansökan: 2018-02-28

Tjänsten kan komma att tillsättas före detta datum.